BESTÄLL CATERING

EVENTLOKAL STOCKHOLM

EVENT VENUE

EVENTS & VENUE TO RENT

EVENT VENUE

Vår lokal fungerar som produktionslokal och café dagtid och blir den perfekta eventlokalen kvällstid. Ibland bjuder vi också in till frukostseminarier och lunchträffar. I vår lokal arrangerar vi, själva eller i samarbete med spännande aktörer, föreläsningar, livepod-inspelningar, inspirationsträffar och matlagningskurser.

Har du inspirerande tankar och idéer, kunskap du vill dela med dig av, projekt, produkter eller människor du vill lyfta? Vår lokal på Magnus Ladulåsgatan 8C står öppen för dig som vill arrangera events och möten kopplat till goda idéer med ambitionen att göra världen till en lite bättre plats. Vår lokal är portabel och kan byggas om efter behov, anpassad för både sittande och gående events. Lokalen rymmer upp till 50-70 personer och är utrustad med ljudsystem, projektor och projektorduk. Självklart erbjuder vi också spännande mat- och dryckespaket i samband med eventet.

För mer information och priser kontakta oss på: hello@gigafood.se

 

KOLLA IN VÅRA KOMMANDE EVENTS GENOM ATT SCROLLA NER ↓

 

KOMMANDE EVENT

Vegoinspiration på Gigafood! 

Den 4 mars öppnar vi upp vårt kök för dig som vill fylla på med inspiration inom det veganska köket. På kursen fyller vi på med nya idéer om hur du på ett festligt sätt bjuder in mer grönsaker i ditt kök. Snabba enkla frukostar, mellanmål, tillbehör, desserter och maträtter varvas med kökstekniker, smaksättningar och inspirerande tankar och fakta kring Gigafoods matfilosofi.

Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper inom det veganska köket och lovar dig en inspirerande upplevelse fylld av nya smaker, inspiration, recept och kunskap. 

Allt vi lagar är fritt från animaliska produkter, vitt raffinerat socker, laktos och gluten och våra råvaror är noga utvalda och i största möjliga mån ekologiska. Mat motsvarande en trerättersmiddag samt receptkompendie med rätterna vi lagar ingår i priset.

Matlagningskurs

Kursledare: Ida Högberg 

Ida är grundare för Gigafood och en populär och flitigt anlitad kock och inspiratör, känd för sin karismatiska och lättsamma framtoning. Ida har ett brinnande engagemang för mat och hållbarhet och älskar att dela med sig av sin gröna matfilosofi. Matlagning ska vara enkelt, vackert och vansinnigt gott!

Ida är utbildad kock i Florida och har innan dess en gedigen karriär bakom sig som skådespelerska och sångerska där hon axlat flertalet huvudroller inom film, teater och musikal. Sin erfarenhet från skådespelaryrket tar hon med sig som föreläsare och kock där hon på ett underhållande sätt inspirerar till grönare matlagning. 

hero_bg

Praktisk information

Datum: 4/3

Tid: 18.00-21.00

Plats: Magnus Ladulåsgatan 8C

Pris: 950 kr/person inklusive moms.

I priset ingår

  • – Massor av god mat, självklart ska vi äta det vi lagat!
  • – Receptkompendie som mailas till dig efter avslutad kurs.
  • – 3 timmars guidning av Ida Högberg, vegansk kock och kursledare.
  • För er som vill köpa till vin, öl, bubbel eller alkoholfria drycker har vi ett fint urval att välja mellan. Eventuell dryck betalas på plats i kassan. En välkomstskål med den fermenterade drycken Kombucha samt vatten, kaffe och te ingår i menyn under kvällen.

Kommunikationer: Närmaste pendeltågstation är Södra Station med uppgång mot Rosenlundsgatan (3 minuters gångavstånd). Närmaste busstation Södra Station på Roselundsgatan (3 minuters gångavstånd). Närmaste tunnelbana är Mariatorget med uppgång mot Torkel Knutssongatan (10 minuters gångavstånd). Cykelställ finns utanför lokalen. Parkeringsmöjligheterna är begränsade men det går att ställa sig längs gatan. Det finns även ett parkeringsgarage på Rosenlundsgatan.

Bokning: Fyll i formuläret längst ned på den här sidan så återkopplar vi via mail till dig.

Avbokning: Det går inte att avboka kursen när du anmält dig. Däremot kan du byta kurstillfälle eller sälja/överlåta din plats till någon annan ifall du får förhinder. Om du överlåter biljetten till någon annan är det viktigt att du meddelar det till oss på hello@gigafood.se

Betalning: När vi får in din anmälan skickar vi ett mail där vi ber om dina faktureringsuppgifter. Vi skickar sedan en faktura i anslutning till kursen. Mer information om detta får du i mail från oss.

Kontaktuppgifter: Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på hello@gigafood.se.

 

 

Hoppas vi ses!

Ida Högberg med team

hero_bg

FÖRELÄSNING PÅ GIGAFOOD

VÄXTBASERAD KOST– för miljö, hälsa och omtanken om djuren

De senaste åren har näringsforskningen visat vilken kost som är den optimala för vår hälsa och vårt psykiska välbefinnande, men även vad som är bäst för vår planet. I denna föreläsning redovisar Rune Östensson, forskare inom mikrobiologi, intressanta forskningsresultat och hur vi rent praktiskt kan omsätta denna kunskap i vårt dagliga liv. Efter föreläsningen finns tid till samtal och frågor.

Det finns möjlighet att äta Gigafoods läckra veganska middag efter föredraget. Middagen behöver förbeställas och bokas genom att skicka ett mail till ulf.mohlander@bredband.net senast den 16 januari, två dagar innan föreläsningen. Ange också om det är något du inte tål/vill undvika i maten. All mat är vegansk samt fri från vitt raffinerat socker och gluten.

Rune Östensson har arbetat 30 år inom området mikrobiologi, med bland annat forskning och utveckling. Arrangör för föredraget är Martinus kosmologi i samarbete med Gigafood Community.

 

Praktisk information: 

Datum: Lördag 18 januari

Tid: Föredrag kl 15-17. Efterföljande middag kl 17-18. (obs måste förbokas!)

Plats: Gigafood, Magnus Ladulåsgatan 8C, Södermalm

Pris: Föredraget är gratis. Ingen föranmälan krävs, drop in.

Middag: Vill du äta efteråt kostar det 120 kr och måste förbokas. Middag bokas genom att skicka ett mail till ulf.mohlander@bredband.net senast den 16 januari, två dagar innan föreläsningen. Ange också om det är något du inte tål/vill undvika i maten. All mat är vegansk samt fri från vitt raffinerat socker och gluten.

 

VARMT VÄLKOMNA! 

 

ANMÄLAN EVENT

Anmäl dig själv, ditt arbetslag eller kompisgäng till Gigafoods kommans eventtillfällen. Du kan också hyra vår härliga lokal för egna events, för privata event kontakta hello@gigafood.se. För frågor om avbokning läs mer under våra frågor och svar.
  • NAMNMAILADRESS