BESTÄLL CATERING

EVENTLOKAL STOCKHOLM

EVENT VENUE

EVENTS & VENUE TO RENT

EVENT VENUE

Vår lokal fungerar som produktionslokal och café dagtid och blir den perfekta eventlokalen kvällstid. Ibland bjuder vi också in till frukostseminarier och lunchträffar. I vår lokal arrangerar vi, själva eller i samarbete med spännande aktörer, föreläsningar, livepod-inspelningar, inspirationsträffar och matlagningskurser.

Har du inspirerande tankar och idéer, kunskap du vill dela med dig av, projekt, produkter eller människor du vill lyfta? Vår lokal på Magnus Ladulåsgatan 8C står öppen för dig som vill arrangera events och möten kopplat till goda idéer med ambitionen att göra världen till en lite bättre plats. Vår lokal är portabel och kan byggas om efter behov, anpassad för både sittande och gående events. Lokalen rymmer upp till 50-70 personer och är utrustad med ljudsystem, projektor och projektorduk. Självklart erbjuder vi också spännande mat- och dryckespaket i samband med eventet.

För mer information och priser kontakta oss på: hello@gigafood.se

KOMMANDE EVENT

Den 26:e september kl. 18.00 (föreläsning startar 18.30) bjuder Sandra Aggemo in till en inspirationsföreläsning som ämnar att belysa hur jakten på rätt eller fel kan få oss att känna oss ensamma och stressade. I livet har vi medvetna och omedvetna idéer om  hur vi borde agera, tänka eller känna för att passa in. Sandra har själv levt många år i en ond cirkel av borden och måsten. Idag använder hon istället ett lärande förhållningssätt för att växa i det liv hon längtat efter. Tillsammans pratar vi om hur vi kan skapa förutsättningar för att lära och på så sätt leva ett friare liv.
Sandra Aggemo drivs av att sprida äkthet. Hon vill ta sig själv och sina medmänniskor ett steg längre för att hitta igenkänning, insikter och aha-upplevelser. Hennes filosofi går numera ut på att skapa ett liv i ständigt lärande, istället för jakten på perfektion. Under denna föreläsning bjuder Sandra på metoder som kan hjälpa dig mot ett liv i lärande. 
Varmt välkomna till Gigafoods inbjudande lokal på Södermalm. Dörrarna öppnas kl. 18 och föreläsningen startar 18.30. Här bjuds du in i ett ärligt klimat där hållbarhet och mod står i centrum. I biljettpriset ingår färgsprakande vegan-magi. Därför är det superviktigt att du anger eventuella allergier när du anmäler dig.
Det du behöver ta med är ett öppet sinne.

Lanseringsevent för Juniper of Sweden och yogaevent med yogaprofilen Josefine Bengtsson grundare av The Soul Space.

Obs! Detta event är abonnerat och går ej att boka upp sig på via vår hemsida.

Den 11 juni kommer det grymma nätverket W.Empowerment på besök till Gigafood och bjuder in till en riktig Powerfrukost med Performance Trainers och grundarna av Upotential Catrin Eriksson och Marianne ”Maja” Marescotti.

Alla människor kan nå hur långt som helst och uppfylla sina drömmar, det krävs bara regelbunden träning av de mentala musklerna. Under denna Powerfrukost kommer Upotential att guida oss genom ett konkret verktyg där vi utmanas till att tänka i nya banor, få nya perspektiv och förhoppningsvis börja ta action i riktning mot våra drömmar.

Självklart bjuds det också på frukost från Gigafood.

Anmälan och mer info finner ni HÄR (till denna träff har vi enbart ett fåtal antal platser så först till kvarn!). 

Datum & tid: Tisdag 11 juni kl. 7.30 – 8.45, ni är välkomna från kl 7.15.

Plats: Gigafood, Magnus Ladulåsgatan 8C Södermalm

W.Empowerment
W.Empowerment är ett kvinnligt nätverk som verkar för att främja självledarskap och entreprenörskap genom möten och nätverkande. Vi tror att det är genom samtal med varandra som vi kan identifiera, skapa och ta tillvara på unika möjligheter.
www.wempowerment.se

Upotential
“The gym for mental fitness” utmanar nyfikna och framåtlutade människor till ett mera passionerat och hälsosamt liv genom regelbunden mental träning. Upotential vill göra det enkelt för dig att komma igång genom att öppna upp dörrarna till en interaktiv träning i det mentala Pop Up Gymmet.
www.upotential.se/about-us

Gigafood
Med färgsprakande produkter, fyllda med smaker och näring skapar det veganska matföretaget Gigafood spännande mat och fika alternativ för alla sorters tillfällen. Gigafood är ett hållbart helhetskoncept vilket innebär att hållbarhet alltid sätts alltid främst i alla led av produktionskedjan.Vi har därför klimatberäknat alla våra rätter och som första matkoncept i världen certifierat hela vårt sortiment med Världsnaturfondens klimatmärkning One Planet Plate, vilket betyder att alla våra rätter håller sig inom planetens gränser. Vår slogan ”planet loving foods” förmedlar kärnan i Gigafood – att allt vi gör, gör vi med kärlek för planeten.
www.gigafood.se

Varmt välkomna på Powerfrukost den 11 juni!

ANMÄLAN EVENT

Anmäl dig själv, ditt arbetslag eller kompisgäng till Gigafoods kommans eventtillfällen. Du kan också hyra vår härliga lokal för egna events, för privata event kontakta hello@gigafood.se. För frågor om avbokning läs mer under våra frågor och svar.
  • NAMNMAILADRESS