BESTÄLL MATKASSE

VEGANSK MATLAGNINGSKURS STOCKHOLM

MATLAGNINGS- KURSER

COOK THE RAINBOW

MATLAGNINGSKURSER

Delta på våra matlagningskurser där du lär dig att laga Planet Loving Foods, mitt i vårt kök på Södermalm. Våra kurser är öppna för alla som är intresserade av att lära sig mer om hållbar, enkel och smaklökskittlande mat och hur man lagar den. På köpet får du också lära känna härliga människor och ha en riktigt god kväll. Se aktuella kurser nedan och anmäl dig här. Som företag eller privat sällskap om minst åtta personer kan du också boka en egen kurs. Perfekt som teamaktivitet eller roligt inslag på möhippan eller födelsedagsfesten.

KOMMANDE KURSER & KURSTILLFÄLLEN

Vi älskar att dela med oss av våra kunskaper inom det veganska köket och lovar dig en inspirerande upplevelse fylld av nya smaker, inspiration, recept och kunskap. Matlagningskurs är en perfekt teambuilding-aktivitet för ditt företag, familjen eller en grupp vänner.

På kursen fyller vi på med nya idéer om hur du på ett festligt sätt bjuder in mer grönsaker i ditt kök. Snabba enkla frukostar, mellanmål, tillbehör, desserter och maträtter varvas med kökstekniker, smaksättningar och inspirerande tankar och fakta kring Gigafoods matfilosofi.

Allt vi lagar är fritt från animaliska produkter, vitt raffinerat socker, laktos och gluten och våra råvaror är noga utvalda och i största möjliga mån ekologiska. Mat motsvarande en trerättersmiddag samt receptkompendie med rätterna vi lagar ingår i priset.

 

Hur går en matlagningskurs till? 

När ni anländer till oss bjuder vi först på en aptitretare och en välkomstdrink. Vi presenterar sedan kursens upplägg och menyn vi tillsammans kommer att laga.

Vår kock ger er en instruktion till det veganska köket och berättar om vår matfilosofi. Tillsammans lagar vi oss sedan igenom dagens meny och dukar sedan upp för sittning.

Tillsammans sitter vi ner och avnjuter rätterna vi lagat.

hero_bg

Praktisk information

Plats: Magnus Ladulåsgatan 8C

Pris: 950 kr/person, exklusive 25% moms.  Minst 8 deltagare.

I priset ingår

  • – Välkomstdrink (kombucha) och en aptitretare.
  • – Råvaror till en vegansk trerätters, självklart ska vi äta det vi lagat!
  • – Ett receptkompendie som mailas till dig efter avslutad kurs.
  • – 3 timmars guidning av Ida Högberg, vegansk kock och kursledare
  • – Ekologiskt bryggkaffe eller te som serveras till maten vi lagat.

 

Kommunikationer: Närmaste pendeltågstation är Södra Station med uppgång mot Rosenlundsgatan (3 minuters gångavstånd). Närmaste busstation Södra Station på Roselundsgatan (3 minuters gångavstånd). Närmaste tunnelbana är Mariatorget med uppgång mot Torkel Knutssongatan (10 minuters gångavstånd). Cykelställ finns utanför lokalen. Parkeringsmöjligheterna är begränsade men det går att ställa sig längs gatan.

Bokning: Fyll i formuläret längst ned på den här sidan och välj alternativet PRIVAT KURS så återkopplar vi på mail till dig. Tillsammans hittar vi ett datum och ett upplägg som passar just er grupp.

Avbokning: Det går inte att avboka kursen när man väl anmält sig. Däremot kan man byta kurstillfälle eller sälja/överlåta biljetten till någon annan ifall man får förhinder. Om man överlåter biljetten till någon annan är det viktigt att man meddelar det till oss på hello@gigafood.se

Betalning: När vi får in din anmälan skickar vi ett mail där vi ber om dina faktureringsuppgifter. Vi skickar sedan en faktura i anslutning till kursen. Mer information om detta får du i mail från oss.

Kontaktuppgifter: Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på hello@gigafood.se.

 

 

Hoppas vi ses!

Ida Högberg med team

 

ANMÄLAN MATLAGNINGSKURS

Anmäl dig själv, ditt arbetslag eller kompisgäng till Gigafoods matlagningskurser. För privata gruppbokningar (sällskap på minst 8 personer) kontakta hello@gigafood.se. För frågor om avbokning läs mer under våra frågor och svar.
  • NAMNMAILADRESS (för utskick av receptkompendie)