BESTÄLL CATERING

GIGAFOODS TEAM

TEAMET

TEAMET PÅ GIGAFOOD

GIGAFOOD TEAMET

Vi på Gigafood är ett gäng från varierande bakgrund som förenas i vår passion för mat och hållbarhet. Vi kikar alltid efter nästa stjärna att joina Gigafoodteamet. Är du vår nästa teammedlem? Hör av dig. Skicka en intresseanmälan till hello@gigafood.se
GRUNDARE & VD
IDA HÖGBERG

Ida gick från skådespelerska till Raw Food kock till att grunda Gigafood ur sitt starka intresse för hållbarhet och mat. Hon är navet i Gigafood, sprudlande av kreativitet och omtanke om så väl människor som vår planet. Ida är starkt värderingsdriven och jobbar dag som natt för att genom Gigafood sprida hållbar mat till fler.

OPERATIV CHEF
HANNA LARSSON

Hanna trillade in på Gigafood när företaget nyligen grundats för att hjälpa till i köket. Det visade sig dock snart att hon var bättre på ekonomi och affärsutveckling än att laga mat, så då fick hon hålla på med det istället! Hanna brinner för hållbarhet och att bidra till ett samhälle där vi kan leva och må bra tillsamamns.

DRIFTCHEF
BEATRICE LILJEFORS

Har du besökt oss i vårt café är det förmodligen bästa Beatrice du träffat. Hon är hjärnan bakom köksdriften och ser till att vi varje dag har god mat att bjuda på. Beatrice är utbildad hantverksbagare och har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Hon brinner för vegansk mat och hållbarhet, en riktig djurälskare som vi älskar att få jobba med.

TEAM PLAYER
ELIN LUNDBLAD

Elin är en erfaren event manager och säljare med ett hjärta som slår för hållbarhet, inifrån och ut. Hon brinner för hälsa och inre välbefinnande. En fantastisk kombination av pysslig mysighet, värme och skärpa. Hennes favorit på Gigafood är Blueberry Lemon Cheesecake.

RAINBOW CHEF
MAGDALENA SELANDER

Magda är hjärnan bakom många av våra mest älskade rätter. Hon har lång erfarenhet av vegansk matlagning och är bäst av alla på att rulla wraps då hon gjorde sitt inträde i livsmedelsbranschen som sommarjobbare på en kebabkiosk i Sundsvall. Den varmaste solstråle ni kan tänka er.

TALENT COACH
SUSANNA MOEN

Susanna är utbildad personalvetare med bred kunskap inom HR och rekrytering. Hon finns vid Gigafoods sida i vått och torrt, om det så handlar om att vi behöver extra händer i köket eller coaching kring rekrytering av nya Giga-stjärnor. Susanna brinner för kvinnohälsa och är en energispridare av rang.

IT-ANSVARIG
MARTIN POLA

Man kan inte vara bra på allt accepterade vi tillslut och frågade om Martin kunde hjälpa oss med IT-relaterade problem. Trots att han är ett nyexat stjärnskott till civilingenjör i datateknik tackade han ja till att hjälpa Gigafood på sin fritid. För att vi ska kunna fokusera på att sprida hållbar mat till fler. Världen ödmjukaste geni som aldrig så mycket som antyder att våra frågor skulle vara nivån under basic.

JOIN THE TEAM

JOBBA HOS OSS

Vi kikar alltid efter nästa stjärna att joina Gigafoodteamet. Är du vår nästa teammedlem? Hör av dig. Skicka en intresseanmälan till hello@gigafood.se
KONTAKTA OSS

KONTAKT

Vi finns på Magnus Ladulåsgatan 8C i Stockholm, välkommen! Ring oss på telefon +46 (0)8 120 543 76 eller maila
hello@gigafood.se